Het gemak van online tuinplanten bestellen

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Dan zullen er ook tuinplanten gekocht moeten worden. Iedereen heeft dit ooit wel eens gedaan in een tuincentra of in een bouwmarkt. Maar veel mensen staan er niet bij stil dat het tegenwoordig ook mogelijk is om online tuinplanten te bestellen.

Een voorbeeld van zo’n tuinplanten webwinkel is Plant & Grow. Deze webwinkel biedt online een ruim assortiment tuinplanten aan, welke rechtstreeks vanaf de kwekerijen worden geleverd. Het assortiment in deze webshop bestaat uit vaste planten, haagplanten, siergrassen, sierheesters, bodembedekkers en klimplanten.

Kortom, alle tuinplanten zijn te vinden die u nodig heeft voor in de tuin. Omdat alle planten rechtstreeks van de kweker komen en zij continue bezig zijn met het verbeteren van hun gewassen, biedt Plant & Grow bepaalde cultivar soorten die minder of zelfs niet meer vatbaar zijn voor bepaalde ziektes in planten.

Een andere groot voordeel van online tuinplanten bestellen bij Plantengrow.nl is dat de prijzen vele male lager liggen dan in de reguliere tuincentra. Daarbij worden de planten vers vanuit de kwekerij geleverd, zodat de klant verzekerd is van topkwaliteit tuinplanten. Om de webshop bezoeker het zo eenvoudig mogelijk te maken, kan er gebruik worden gemaakt van een uitgebreide zoekfunctie. Hierbij kan de bezoeker de zoekfunctie verfijnen naar hoogte, standplaats (zon, schaduw, halfschaduw), toepassing (border, solitair, plantenbak), bloeimaand, bloeikleur, bladkleur, groenblijvend en geurend. Hierdoor kan iedere tuinman en tuinvrouw zonder groene vingers, toch tot de juiste tuinplanten komen. Door middel van duidelijke (product) foto’s, kan men precies zien hoe de planten in de tuin tot ontwikkeling kunnen komen.

Wanneer de tuinplanten worden besteld, worden deze binnen enkele werkdagen aan huis geleverd. Door de op maat gemaakte verpakking is het mogelijk om de tuinplanten zonder schade bij de klant geleverd te krijgen. Onder de € 100,00 is de verzendkosten slechts €6,95, boven de 100 euro is verzending zelfs gratis. Het bezorgen van deze tuinplanten is een grote uitkomst voor wie grote aantallen tuinplanten nodig heeft.